Колеги досега си карах 146-цата но мисля да мина на ГТВ. Моля да ми кажете дали е добър избор. Кажете ми + и - на този автомовил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запитване!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщениеИ аз си мислех че ще ме надъхате! Гледам че много от гтв-тата раждат но до колкото разбирам се случва от предишен калпав ремонт! Искам да попитма кой мотор е по добър 1.8 или 2.0.GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеЩо за въпрос.....2.0......ама като се замисля 1.8 май до сега не е издъхнал?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Взимай смело, само си отваряй очите, че в бг максимата "Ефтиното е скъпо" май не се оправдава. Често се случва и "Скъпото да е скъпо". ГТВ-то е една от най-непрактичните коли които съм имал,а интересното е,че не искам да сменям.
п.с. Ако се поразровиш ,ще намериш всякаква информация за модела.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:10.
Comment
-
Колата е супер за човек, който тарси нещо екстравагантно и евтино. Но частите са и малко скапи и то не чак толкова, но в сравнение с цената на колата.
Най често срещани повреди:
Разбита ходова част.
Неработещи дебитомери.
Течащи семеринги и гарнитури.
„Мързелива” ламбда сонда.
Блокирал термостат.
„Люлеещи” обороти на празен ход при бензина.sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщениеКолеги насоката ми е към 2.0 155hp след 98 година. Само трябва да намеря моята!Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
Comment